Põhi:
1 dl nisujahu
1 dl graham nisujahu
100 g võid
2 spl külma vett
soola
Täidis:
200 g suitsusinki
200 g feta juustu
2 dl riivjuustu
1 dl hapukoort
1 dl piima
100 g spinatit
1 sibul
2 tl fariinsuhkur
0.5 tl muskaatpähklit
värske till
sool
pipar
Näpi või, nisujahu ja sool ühtlaseks puruks. Lisa külm vesi ja sega
kiirelt taignaks. Lase taignal 30 min külmkapis seista. Suru taigen 24 cm läbimõõduga pirukavormi põhja ja äärtele.
Torka kahvliga põhja sisse augud ja küpseta 200 kraadi
juures 10-15 minutit.Lase jahtuda.
Sulata külmutatud spinat ja pigista vesi välja. Tükelda sibul ja sink kuubikuteks. Kuumuta sibulat, sinki ja spinatit mõned minutid. Laota segu pirukapõhjale ning pudista peale fetajuust.
Sega kokku hapukoor, piim, juust, sool, pipar ja suhkur. Lisa ka hakitud till ja muskaatpähkel. Jaota täidis eelküpsetatud pirukapõhjale ja küpseta veel u.30 minutit.
23 märts 2014
Tellimine:
Postitused (Atom)